Vul je gedachten met waarheid

– VUL JE GEDACHTEN MEET WAARHEID –

Je bent het waard!

Wil jij je gedachten vullen met waarheid dan ben je aan het juiste adres bij Coach je brein. Samen nemen we de tijd om de waarheid over je leven te ontdekken. Ik geloof dat God voor ons allemaal Zijn waarheid bekend gemaakt heeft in de komst van Jezus: Jij bent het waard om gered te worden. Jij bent het waard om te zijn, je te ontwikkelen! Bij ontwikkeling zal het soms schuren. Net zoals het slijpen van een diamant.

Dat is niet iets wat voor iedereen hetzelfde gaat. Ik neem de tijd om met je op te lopen en te ontdekken hoe jij je ware talent kunt ontdekken om volledig te schitteren. Met 15 tot 20 coachingmomenten werken we aan het ontdekken van de waarheid over jou leven. Hierbij is ruimte om te kijken naar het hoe je gevormd bent, het nu en wat je daarin wilt behouden of loslaten en dromen over de toekomst. In de blogs zijn ook gedachten van waarheid verwoord om je aan te moedigen je hart en gedachten op dat wat waarheid en goed is te richten.

Ben je (nog) niet bekend met God,
ook dan van harte welkom om een coach je brein traject aan te gaan.

Blog

blog

In Hem vind Ik vreugde 30 augustus 2020 Matteus 17 – Marcus 9 – Lucas 9 Voor hun ogen veranderde Hij van gedaante Zijn gezicht straalde als de zon en Zijn kleren werden wit al het licht Plotseling verschenen aan hen Mozes en Elia die met Jezus in gesprek waren. Petrus nam het woord enMeer lezen over “blog”

blog

Sta op en schitter 25 juli 2020 Hoe lees ik die tekst? Mag dat opstaan en schitteren, de belofte van nieuw licht, de luister van de Heer, mij of jou persoonlijk bemoedigen? Het gaat duidelijk over de stad Jeruzalem. Het volk Israël dat vergeving, vernieuwing, heling nodig heeft en beloofd wordt. Dit vers staat inMeer lezen over “blog”

blog

Waar en goed juni 2020 Vul je gedachten met waarheid en het goede. Je bent het waard… niet om maar te denken dat je nooit iets fout doet en alleen maar geweldig gelukkig kunt zijn en altijd op de top kunt leven. Natuurlijk gaan er wel eens dingen mis en voel je verdriet en teleurstellingMeer lezen over “blog”

Het is jouw moment om te gaan stralen!

Bekijk de mogelijkheden!
Alvast in kaart brengen hoe het met jouw balans zit?
Gratis beschikbaar: de totalbalance-test Download

Wil je alvast geïnspireerd worden?
Volg coach je brein op Instagram voor inspirerende quotes en korte overdenkingen!
Of check de blogs die je uitdagen en prikkelen.