TotalBalance

– VUL JE GEDACHTEN MET WAARHEID –

Coach je brein voor vrouwen
TotalBalance aanpak

Diamanten

Ben jij een actieve vrouw die midden in het leven staat?! Heb je soms het gevoel dat de mensen om je heen denken dat je er blij mee bent… maar twijfel je er aan of je echt doet wat jij wilt. Weet je wat bij jou past of werkelijk je bestemming is? Liggen er prachtige talenten onder gesneeuwd? Of heb je sommige diamanten ver onder je drukke bestaan verstopt?

Durf te verschijnen en dan kom je werkelijk tot je recht!

Ga jij de uitdaging aan?!

Vrijuit leven

Wil je meer genieten! Ben je toe aan vrijuit leven!
Is het tijd om werkelijk te veranderen en het roer om te gooien?
Vraag je je al een tijdje af hoe je relaties kunt verdiepen met je partner, ouders, broers en zussen of die ene collega waar je steeds mee in lastige discussies geraakt?
Welkom om eens kennis te maken en bespreken of we samen op ontdekkingsreis kunnen. Op zoek naar die diamanten die nodig op gegraven, geslepen, gepoetst en in het licht gezet mogen worden!

Schitteren

Een ‘coach je brein in balans-traject’ specifiek voor jou. Ik werk met de TotalBalance aanpak. Hierbij is aandacht voor: hoe ben ik opgegroeid en ontwikkeld. Waar sta ik nu, wat zijn mijn persoonlijke sterkten. Wat is mijn droom voor de toekomst.

Elk individu is op aarde met een persoonlijk doel en in jou is al zoveel moois aanwezig. Het is aan jou om die ruwe diamant te schuren, slijpen en poetsen zodat het licht erop kan vallen en de schittering van liefde in jou reflecteert. Mijn rol is om de juiste vragen te stellen, samenvattend helder te krijgen waar kansen liggen om de diamanten in jou weer in het licht te brengen. Wanneer je meer wilt stralen en schitteren, ben je welkom voor een ‘coach je brein traject’!

Het is jouw moment om te gaan stralen!Neem contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen!
Wil je alvast geïnspireerd worden?
Volg Coach je brein op Instagram voor inspirerende quotes en korte overdenkingen!
Of check de blogs die je uitdagen en prikkelen.