KINDERCOACHING

Spelend de wereld verkennen is een mooie manier om te ontwikkelen. Spelend je ervaringen verwerken biedt een veilige plek.Coach je brein staat voor ruimte creëren.
Ruimte in je brein.
Ruimte om er helemaal te zijn,
te ontdekken wie je bent als kind.

In die ruimte ontdekken we samen welke gebeurtenissen je hebben overvallen
Wat je alert heeft gemaakt, waardoor ongeremd en ongedwongen kind zijn niet lukt.
Maria creëert in spelen en met creatieve vormen de ruimte voor het proces.
Er is veiligheid om te verkennen en ontdekken
hoe je van alleen ‘in je brein’ naar volledig ‘zijn’ mag gaan.


COACH JE BREIN
DOOR VERHALEN

Door verhalen kunnen kinderen herkenning ervaren. Verhalen bieden de gelegenheid om een situatie even van een afstandje te bekijken.
Door het vertellen van een verhaal is er de gelegenheid om op een laagdrempelige manier een ingang tot een gesprekje te hebben.

Wanneer je merkt dat je kind behoefte heeft aan orde in de chaos in zijn hoofd kunnen we middels een verhaal over iets dat zoek is geraakt komen tot wat ben jij soms kwijt of wat vergeet jij wel eens? Een mooie ingang om te kijken of je je hoofd zou willen ordenen! En met een paar eenvoudige stappen is je hoofd weer op orde en overzichtelijk op je eigen unieke manier!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je kind door verhalen groeien!? Deel je gegevens dan neem ik contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

COACH JE BREIN
MET SAMEN SPELEN

Ben jij voor je zoon of dochter op zoek naar een praktische aanpak bij hooggevoeligheid?
Door in te zetten op spelend en ontdekkend coachen kunnen we samen de juiste aanpak kiezen. Spelen doen kinderen toch al lang? Denk je misschien. Klopt! En gelukkig wel!

Daarom is het ook een mooie ingang om met kinderen ingesprek te komen over wat ze bezig houdt. Hoe ze zich voelen en waar ze in vastlopen. Spelen is dus een laagdrempelige manier om in contact te komen met je kind en de gelegenheid te pakken om de ontwikkeling van je kind te stimuleren. In het onderwijs heb ik kinderen leren spelen en spel mogen begeleiden versterken. Ik merk dat de kracht van spel ook in coaching van grote waarde is om gevoelige kinderen meer zelfbewustzijn te laten ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en zullen we spelend groeien!? Deel je gegevens dan neem ik contact op voor een vrijblijvende kennismaking!


COACH JE BREIN VOOR OUDERS

Heb jij behoefte aan een paar momenten om meer in verbinding met je kind(eren) te leven en de gevoeligheid waar je dagelijks mee te maken hebt in de opvoeding anders te benaderen? Dan zit je goed bij coach je brein!

De beide trajecten die mogelijk zijn doorlopen je kind en jij samen. Want na een paar weken nemen wij weer afscheid en dan kun je zonder mij, helemaal zelf met aandacht en geduld je kind begeleiden wanneer er heftige gevoelens boven komen.

Wanneer de hooggevoeligheid van je kind een uitdaging blijkt gaan we samen spelend of door verhalen ontdekken wat het beste past bij jouw zoon of dochter. Zodat jij als ouder tools in handen krijgt die jullie verder helpen. Juist ook als Maria niet meer wekelijks langskomt.


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en of we een goede match zijn?
Laat een berichtje achter dan neem ik contact op voor een vrijblijvende kennismaking!


Maria creëert een fijne speel omgeving. Daarin kun je spelend en veilig ontwikkelen als kind. Ouders worden er weer teruggebracht naar hun eigen kindertijd.


Laten we mooie
avonturen aangaan!

“Vul je leven met liefde.”