kennismaken

– VUL JE GEDACHTEN MET WAARHEID –

Kennismaken met Coach je brein

Natuurlijk ben ik vooral benieuwd naar wie jij bent en wat jij zou willen leren om je eigen brein te coachen. Maar om te starten is het fijn om te weten wie ik ben.

‘Het is mijn passie om samen op te lopen.
Met je mee op ontdekkingstocht.’

‘Ontdekken welke diamanten je
op te graven hebt, af te stoffen, te slijpen
en in het licht te zetten.’

Maria


Maria van der Lugt 
Met veel passie werk ik in het onderwijs om samen met kinderen en collega’s te groeien! Dit doe ik in verschillende functies:
SBO leerkracht, PGB begeleider, intern begeleider en coach.

Mijn taak als coach begint bij jou: samen begrijpen wat jij nodig hebt, zodat jij gaat ontdekken wat voor jou zinvol kan zijn. Mijn inzet is maatwerk en beschikbaar voor kinderen, tieners en volwassenen. De ‘coach je brein momenten’ zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling. De volle hoofden die vaak benoemd worden, kunnen we met gerichte tools opruimen om vervolgens aan de slag te gaan met wat jij belangrijk vindt.

Voor kinderen, tieners en pubers kan dit gericht zijn op de basis van leren rekenen en lezen. Voor volwassenen bekijken we samen waar de uitdagingen liggen waar je meer grip op wilt krijgen. Om jou vol in het licht te zetten om te kunnen schitteren. 

Ik kom graag met je in contact om meer te vertellen over mijn aanpak. Ik ga er vanuit dat je de uitdaging aangaat en niet bang bent dat het soms schuurt. Waar wrijving is, ontstaat schittering. En in de schittering kun je voluit leven en je talenten inzetten zodat jij en ook je omgeving gaat stralen.

Het is jouw moment om te gaan stralen!

Bekijk de mogelijkheden!
Alvast in kaart brengen hoe het met jouw balans zit?
Gratis beschikbaar: de totalbalance-test Download
Wil je alvast geïnspireerd worden?
Volg coach je brein op Instagram voor inspirerende quotes en korte overdenkingen!
Of check de blogs die je uitdagen en prikkelen.