inspiratieStap in het licht!
Zodat de diamant die jij bent volop kan schitteren!


inspiratie

Vul je gedachten met waarheid

  • blog
    W O O R D E N  V A N  W A A R H E I D 2 Timoteus 1:7 ‘God heeft ons niet een geest van lafhartigheid gegeven maar een geest van kracht, liefde en bezonnenheid.’ Een tekst waarvan ik me vanmorgen afvroeg wat het mij te vertellen heeft. Het is mijn gebedMeer lezen over “blog”
  • blog
    In Hem vind Ik vreugde 30 augustus 2020 Matteus 17 – Marcus 9 – Lucas 9 Voor hun ogen veranderde Hij van gedaante Zijn gezicht straalde als de zon en Zijn kleren werden wit al het licht Plotseling verschenen aan hen Mozes en Elia die met Jezus in gesprek waren. Petrus nam het woord enMeer lezen over “blog”
  • blog
    Sta op en schitter 25 juli 2020 Hoe lees ik die tekst? Mag dat opstaan en schitteren, de belofte van nieuw licht, de luister van de Heer, mij of jou persoonlijk bemoedigen? Het gaat duidelijk over de stad Jeruzalem. Het volk Israël dat vergeving, vernieuwing, heling nodig heeft en beloofd wordt. Dit vers staat inMeer lezen over “blog”

gedachten

Jij bent het waard


Wil jij je gedachten vullen met waarheid dan ben je aan het juiste adres bij Coach je brein. Samen nemen we de tijd om de waarheid over je leven te ontdekken.
Jij bent het waard om te zijn, je te ontwikkelen!

Maria


We are
what we believe
we are

C.S. Lewis


Aan de kust vind ik terug
wat uit mijn gedachten was gewaaid…

Maria


Bij ontwikkeling zal het soms schuren. Net zoals het slijpen van een diamant. En een geslepen diamant kan pas werkelijk schitteren wanneer deze in het licht gebracht wordt.

Maria


Doe het samen

maar
Denk zelf

Loesje


follow

Het is jouw moment om te gaan stralen!

Bekijk de mogelijkheden

Wil je alvast geïnspireerd worden?
Volg coach je brein op Instagram voor inspirerende quotes en korte overdenkingen!
Of check de blogs die je uitdagen en prikkelen.


Neem contact op

Om te kunnen schitteren, heb jij de eerste stap te zetten. Gun jezelf de mogelijkheid om een coach traject te starten. Stap in het licht en ga schitteren zoals je bedoeld bent. Neem contact op voor meer informatie.


%d bloggers liken dit: