DOWNLOADS

Creëer zelf je ruimte om te groeien
vraag een van de downloads aan!

Download – emoties erkennen

Wil jij jezelf ontwikkelen door emoties bij jezelf te herkennen en erkennen? Dan is deze gratis download een aanrader! Met een eenvoudig stappenplan kun je direct aan de slag en oefenen. Wil je er ook een coachgesprek bij boeken geef het aan bij de opmerkingen dan neemt Maria zo snel mogelijk contact met je op.

#dekrachtvanvoelen

Download – balanscheck

Ervaar jij onrust of zelfs chaos in je gedachten? Heb je weinig ruimte om te genieten van gezelligheid en contacten? Dan is de TotalBalanscheck wat voor jou! Je brengt snel in kaart of je in balans bent. Je kunt kiezen er mee aan de slag te gaan door een coach traject of gebruik te maken van de inspiratie in de blogs.

#vuljelevenmetwaarheid

Download – creatieve verwerking

Sommige momenten kan somberheid je ineens overvallen. Alle creativiteit lekt weg terwijl je wel vol ideeën zit. Heb jij behoefte aan een creatieve opdracht om je somberheid te verdrijven? Dan is deze activiteit echt een aanrader voor jou! Vraag de download direct aan en verzamel je materiaal om aan de slag te gaan.

#vuljelevenmetcreativiteit

Download – plannen

Wanneer je week vol met allerlei plannen zit is het fijn wanneer je je planning op orde hebt. Loopt dat bij jou ook wel eens door elkaar? Heb je een zoon of dochter die het huiswerk vanuit school lastig voor elkaar krijgt? Dan is deze download een mooi steuntje om het weer op een rijtje te krijgen! Vraag de m snel aan.

#levenmetoverzicht


‘Maria stelt rake vragen,
ze weet een diepere laag te raken.’


‘Aan zee vind ik terug wat uit mijn gedachten is gewaaid.’